Ander hoofdbord, nieuwe bed

Het hoofdeinde van je bed. | http://anoukdekker.nl/het-hoofdeinde-van-je-bed/Vintage ideeën om je slaapkamer een nieuwe look te geven. Met een nieuw hoofdbord heb je in now time een ander resultaat. Zoete dromen…

Hoofdbord met behang

Alleen al met een paar stroken behang creëer je een totaal ander effect. Je kunt het behang in ieder gewenst model knippen, sjabloneren op schilderen of met houten latjes een frame maken en die in de elk gewenste kleur schilderen.

Hoofdbord met hout

Even een zoektocht bij houtzagerijen, industrieterreinen of bouwmarkten en je zult zien….keuze zat uit tientallen soorten hout, kastdeuren en planken. Dit hoofdbord kost wat meer tijd, want je zult met hamers, spijkers, pluggen en schroeven aan de slag moeten. Natuurlijk hoort daar ook schuren en aflakken bij. Na wat noeste arbeid heb je straks een prachtig eindresultaat.

Hoofdbord met simpele stickers

Het hoeft helemaal niet ingewikkeld. Ben je niet zo’n klusser, maar wil je zo graag net even wat anders? Kies dan voor muurstickers. Even zoeken op het internet en je vindt vast de sticker die precies in jouw slaapkamer past. Een leuke bijkomstigheid…..stickers hoeven echt niet duur te zijn.

Hoofdbord net even anders

Ben je ergens een prachtige schouw tegen het lijf gelopen, maar weet je echt niet waar je die moet plaatsen? Bij je bed natuurlijk! Of stel…je bent een verwoed verzamelaar. Hoe leuk is het dan om je collectie roeispanen, boeken, aparte borden of schilderijlijsten in je slaapkamer te gebruiken. Oké, je zult wel wat vaker moeten stoffen en soppen, maar ook nu weer zul je een prachtig resultaat bereiken.

Foto’s: Pinterest

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *