Eindelijk….wie is GT Rovers?

Arthur Saron Sarnoff // Argosy Magazine, July 1944Wat was ik blij toen de foto’s in de mailbox zaten. Nu kon ik eindelijk GT Rovers aan de héle wereld presenteren. Al die maanden moesten mijn fantastische lezers het doen met een ‘geleende’ foto van het internet. Vol inspiratie toog ik aan het werk in de wondere wereld van een header maken. Dat was toch een stuk lastiger dan ik dacht…..

Ben ik nu een blogger of ICT-er?

Die vraag heb ik mezelf regelmatig gesteld. Ik krijg steeds meer waardering voor de ICT-ers die binnen bedrijven werkzaam zijn. Nu snap ik dat die echt regelmatig op training moeten om bij te spijkeren. Ik spendeer werkelijk uren en uren op het internet, zoekend naar oplossingen. Ook ben ik een enorme fan van YouTube filmpjes, waar in tutorials uitgelegd wordt hoe ik iets kan aanpassen of creëren voor mijn blog.

Bloggen doe je niet even

Ik had werkelijk eerst geen idee dat er veel meer bij komt kijken dan ‘alleen een stukje tekst schrijven’. Je moet echt HTML leren begrijpen. Regelmatig kom ik erachter dat ik ergens ooit iets gelezen heb, maar niet meer weet waar. Mijn bladwijzer raakt voller en voller. Niet dat het vervelend is om te leren, maar het kost gewoon zo verschrikkelijk veel tijd. Menig blogger zegt: “Bloggen is 24/7”. Daar dacht ik eerst het mijne van, maar nu…..ze hebben gelijk!

Met bloggen alleen ben je er niet

Wat te denken van de overige social media zoals LinkedIn, Twitter en Facebook. Ook daar moeten berichten geschreven en beantwoord worden. En natuurlijk wordt de laatste blogpost in de Facebook Groepen gedeeld. Is dat klaar? Dan direct weer aan de slag met informatie, foto’s en filmpjes zoeken voor de nieuwe blogpost.

Wat doet GT Rovers eigenlijk?

Welnu….dat doe ik als GT Rovers iedere dag, zittend aan de keukentafel. Er staan twee computers de hele dag te draaien en oh ja ook nog mijn iPad. Dat kan ik ook in mijn eigen werkkamer doen hoor! Maar aan de keukentafel, met de honden in mijn buurt, is gewoon veel gezelliger.

 

Foto blog: Arthur Saron Sarnoff (1944)

 

Eén gedachte over “Eindelijk….wie is GT Rovers?

 • 26 augustus 2015 om 17:43
  Permalink

  Je bent een kanjer, Rovers!

  Ik denk, dat je je overal weet uit te redden. Behoorlijk inventief.

  Als je zegt, dat het jouw idee is om in tijd van nood op deze manier een boterham te roosteren, dan… geloof ik je meteen. Ook wanneer je zegt: ik heb eerst de proef op de som genomen.

  Succes met het brengen van vrolijkheid!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *