Wie is GT Rovers?

Lieve lezers,

Ik ben GT Rovers. Een vrouw, een vijftiger en moeder van twee fantastische zonen.

Pseudoniem GT Rovers

Mijn eigen voor- en achternaam (Elzeline Koerselman) zijn niet heel gemakkelijk. Gedoemd tot spellen zeg ik altijd. Daarom gebruik ik net als veel schrijvers dat vroeger deden een pseudoniem.

Boeken 

Ik hing als klein meisje altijd al aan de lippen van mijn grootouders wanneer zij vertelden over hun leven vroeger. Naarmate ik ouder werd ontstond de passie om te schrijven over de jaren dertig tot begin jaren negentig. De columns die ik daarover schrijf  zijn te lezen in TrosKompas, op mijn website en in mijn boeken: ‘Pure nostalgie’ en ‘Meer nostalgie’ en ‘Nederland bevrijd’. Wat was het een eer om te mogen schrijven over Nederland en Nederlands-Indië ten tijde en na de Tweede Wereldoorlog.

Interviews en podcasts

Voor mijn website nostalgieTV.nl interview ik mensen (sommige met dementie) die ons meenemen naar hoe het leven er toen uitzag. Deze video’s zijn voorzien van prachtig beeldmateriaal. Daarnaast kun je op zowel gtrovers.nl als nostalgietv.nl luisteren naar podcasts met natuurlijk allemaal verhalen over vroeger.

Veel plezier met het lezen en luisteren naar al die prachtige verhalen over vroeger.

Veel liefs,

GT Rovers