Wie is Rovers eigenlijk?

Lieve lezers, ik ben GT Rovers! Een vrouw, 45+er, vanaf mijn twintigste samenwonend en moeder van twee puberzonen.

Pseudoniem GT Rovers

Mijn eigen naam is niet heel gemakkelijk. Gedoemd tot spellen. Daarom gebruik ik net als veel schrijvers in de jaren 50 en 60 een pseudoniem. Het werd GT Rovers!

Behalve het schrijven van columns maak ik ook video’s en podcasts over de jaren dertig tot eind jaren 70. Belangrijke jaren waarin zoveel is gebeurd.

Voor nostalgieTV.nl interview ik mensen die nog prachtig kunnen vertellen over hoe het leven er toen uitzag. Helaas duurt het niet lang meer of deze generatie is er niet meer. Daarom is het des te belangrijker om deze geschiedvertelling (oral history) nu vast te leggen.

Veel plezier met het lezen van, het luister en kijken naar al die prachtige verhalen over vroeger.

Je reacties zijn van harte welkom!