Wie is Rovers eigenlijk?

Hallo, ik ben GT Rovers! Een vrouw, 45+er, samenwonend en moeder van twee puberzonen.

Pseudoniem GT Rovers

Mijn eigen naam is niet heel gemakkelijk. Gedoemd tot spellen. Daarom gebruik ik, net als veel schrijvers in de jaren 50 & 60, een pseudoniem. Het werd GT Rovers!

Waarom over vintage? 

De bevolking vergrijst, waardoor veel verhalen over vroeger verloren gaan. Willen we daar nu of in de toekomst meer over weten, dan zullen we nu al die prachtige verhalen vast moeten leggen.

Schrijven over de jaren 30 tot en met midden jaren 80

Behalve over de jaren 50 & 60, die voor veel mensen in het teken van hun jeugd staan, schrijf en vlog ik over de jaren 30 tot midden jaren 80.  Onderwerpen zoals: levenswijze, uitvindingen, schrijvers, vergeten beroepen, kledingstijlen, muziek, gerechten en nog veel meer komen aan bod op mijn website en in de columns die ik schrijf voor de TrosKompas en voor NED7.

Veel lees- maar ook kijkplezier. Natuurlijk zijn je reacties van harte welkom!

 

 

Foto GT Rovers: Sugarcoated Pictures