1950 vamp met push up bh

“All Set” by Gil Elvgren, 1956 #Elvgren #pinupsHemel…welke bh moest ik aantrekken? Over een paar uur stond ik voor de camera als een heus 1950 model. Moesten ze er dan niet een beetje uitdagen bovenuit piepen? Snel zocht ik naar de meest push upperige bh die ik kon vinden. Trok de rest van mijn kleding aan en stapte ik in de auto. 

Rovers puilde uit haar jasje

Niet veel later reed ik hartje Rotterdam binnen en belde ik aan bij Sugarcoated Pictures. Ik had deze vintage fotografe al maanden op mijn lijstje staan. Door mijn besluit om zeven dagen in de week te gaan bloggen was ik uit mijn oude WP theme ontploft. Een nieuwe werd aangemaakt waarvan alles klopte behalve…moi!

Een beetje van mezelf een beetje van..

Al die tijd had ik een foto ‘geleend’ van het internet, maar door het (halleluja) groeiende aantal lezers werd het nu tijd om mezelf aan de buitenwereld te presenteren. Tja, wat past er nu beter bij een vintage blog…precies een vintage fotoshoot?

In de krultang en make-up

Na een hartelijk ontvangst werd ik door een visagiste onderhanden genomen. In de naastgelegen studio klonk gelach en het geluid van een camera. Een dame voor mij liet een fotoshoot maken van het bereiden van verschillende ‘cocktails’ in allemaal verschillende jurken. Terwijl mijn haren tussen de krultang gingen en er een heuse ‘wing’ en prachtige lange nepwimpers werden aangebracht, zat ik te zuigen aan een rietje van een heerlijke cocktail. Mm lekker! Toch maar niet helemaal opdrinken…ik moest nog rijden.

Nu mocht ik voor de camera

Nadat mijn lippen lekker vintage rood waren gestift, hees ik mezelf in een strakke zwarte ‘vampie’ jurk en trok ik mega hoge pups aan. Yes…wat was ik blij met mijn push up bh! Elegant zeeg ik neer op een vintage radio met een hele oude krant in mijn handen. Jemig wat is dat lastig zeg! Buik in, rug recht, alleen je tenen op de grond, armen iets van je lijf (anders zie je die kipfiletjes zo erg) en dan lachen, stoer, lief, zwoel of verbaasd kijken.

Het alarm van mijn mobiel ging af

Hemel, dat is waar! Ik moest de parkeermeter bijvullen. In mijn metamorfose rende ik de studio uit. Snel schopte ik mijn mega hakken uit. Stel je voor dat ik zou struikelen en in de armen van een niets vermoedende parkeerwachter zou vallen? De shoot was voorbij. Het was geweldig en nu……”nog even geduld aub!”

 

Foto: Gil Elvgren (1956)

1 Comment

Laat een reactie achter